Bemutatkozás

Köszöntjük weboldalunkon!

Manapság egyre több cégnek, vállalkozásnak – legyen az termelő vagy szolgáltató szektor – problémát okoz a mindennapos működést érintő környezetvédelemmel, munkavédelemmel és tűzvédelemmel kapcsolatos jogszabályok értelmezése és ezzel együtt az azoknak történő megfelelés biztosítása.

Partnereinknek nyújtott szolgáltatásaink révén könnyíteni szeretnénk azokon a terheken, melyek járulékosan keletkeznek egy cég fő tevékenysége mellett, nem zavarva a napi működését, tiszteletben tartva munkatársainak munkájának fő profilját mégis mindenben kiszolgálva az Ügyfél igényeit. Rugalmasan, magas színvonalú szakértelemmel kezeljük Ügyfeleink környezetvédelemmel és munkavédelemmel, vagy akár tűzvédelemmel kapcsolatos kérdéseit, problémáit, figyelembe véve a gazdasági szempontokat is.

Mi magunk is rendszerekben gondolkodunk, ezt a szemléletet tartjuk szem előtt egy vállalat működésénél is, így fókuszálva a lényeges kérdéskörökre, megoldandó feladatokra. Ezeket folyamatos megbízotti feladatok ellátásával tudjuk biztosítani mind a környezetvédelem, mind a munka -és tűzvédelem területén. Amennyiben nincs szüksége folyamatos szolgáltatásnyújtásra, úgy eseti megbízások keretében is vállalunk ilyen jellegű feladatokat, akár egy jogszabályoknak történő átvilágítás keretében, akár egy telephelyi bejárás keretében, akár komplexen kezelve a kettőt a végén a nem megfeleléseket összefoglaló intézkedésekre tett javaslatokat vagy fejlesztési terveket tartalmazó záródokumentáció átadásával.

Számos vállalkozásnak gondot okoz akár egy kivitelezés, vagy egy átépítés során, vagy akár egy hatósági előírás követelményeként történő engedélyeztetés lefolytatása. Szolgáltatásaink és szakértői jogosultságaink ilyen jellegű megbízások teljesítésére is feljogosítanak minket.

Több esetben tapasztaljuk, hogy egy Vállalkozás már ismeri milyen jogszabályok vonatkoznak rá, a napi működése mellé már beépült a környezetvédelem, munka -és tűzvédelem, azonban a rendszerek nem összehangoltan működnek, melyből adódóan felesleges erőforrások vesznek kárba akár idő, akár emberi, akár gazdasági oldalon.

Az ISO rendszerek bevezetésével, hatékony működtetésével ezek a gondok kiküszöbölhetők és ténylegesen kimutathatók a megtakarítások.

Szolgáltatásainkkal ezt a komplexitást és rendszerekben történő gondolkodást kívánjuk Partnereink részére átadni, a lehető legköltséghatékonyabb megoldási javaslatokkal támogatva fő tevékenységüket, és tehermentesíteni a mindennapjaikat.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és többet szeretne tudni tevékenységünkről és az említett szolgáltatásunkról, kérje részletes Cégismertetőnket, melyet e-mailen szívesen megküldünk  illetve ismerje meg weboldalunk tartalmát, melyen található elérhetőségeken bővebben informálódhat, illetve árajánlatot is kérhet ugyanezen menüpont alatt.