Támogatott események

KIS-DUNA-MARATON  2016.04.10.

 

Ráckeve egy napra ismét az országos szabadidősport központjává vált  április 10- én a Kis-Duna Maraton futóversennyel aratott elismerést.

A ráckevei esemény a megcélzott létszám mellett (400 induló plusz a Nyuszi futás) legalább olyan jó volt, mint az országszerte fellelhető valamennyi viadal.

A menetrend pontos és feszes volt. Miután elrajtolt a mezőny, gyülekeztek a kisebbek, illetve óvatosabbak a Nyuszi fut·s 1,2, illetve 2,4 km-es távjára, aztán következtek az eredményhirdetések. Noha az időjárás nem volt kegyes a résztvevőkhöz hűvös volt, fújt a szél, igaz, legalább nem esett az eső, senki sem panaszkodott. A nehézségekért bőséges kárpótlást jelentett, hogy a 42 km-es távot pazar környezetben kellett teljesíteni, szinte végig a Duna partján, Dömsödön keresztül le Tassig, át a zsilipen, s vissza Makádot és Szigetbecsét érintve Ráckevére.

A három táv (10 km, fél maraton, maraton) indulói az első három kilométert városunk utcáin tették meg kerékpáros és rendőri felvezetés mellett, aztán a táv során a forduló- és frissítőpontoknál felkészült önkéntesek segédkeztek.

38,1 km-nél értek a maratoni futók a cégünkről elnevezett frissítőpontra, ahol nagy izgalommal vártuk mi is a versenyzőket, még jobban szorítottunk mint a rajtnál, hisz tudtuk erőn felül teljesítenek és akaraterejük példamutató, mint ahogy kitartásuk is.

Büszkék vagyunk arra, hogy az esemény fő támogatói között lehettünk, és a jövőben is fontosnak tartjuk mindazon rendezvényeket, melyek az egészség megőrzését, és a természet tiszteletét, szeretetét tartják szem előtt, hisz mi is ezt tesszük a mindennapos munkánk során.

EHS Focus Kis Duna MaratonEHS Focus Kis Duna MaratonEHS Focus Kis Duna MaratonEHS Focus Kis Duna Maraton

EHS Focus Kis Duna Maraton