Munkahelyi Egészségvédelmi és biztonság irányítási rendszer (MEBIR)

Az MSZ 28001:2008 szabvány (OHSAS 18001:2007) szerinti MEBIR rendszer kialakításával és helyes működtetésével csökkenthetőek a munkavállalót munkavégzése során érő kockázatok.

A MEBIR rendszer – úgy ahogy a jogszabály által is előírt – alapja a munkavégzés kapcsán felmerülő veszélyek felismerése és értékelése, valamint az azokból adódó kockázatok kezelése, és javító intézkedések meghozatala.

Az erre épülő Munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszer alkalmassá teszi a vállalatot, vállalkozást arra, hogy még nagyobb biztonsággal tegyen szert létjogosultságra a munkáltatói felelősségvállalás és így biztosítható legyen a hosszú távú gördülékeny cégtevékenység, valamint annak folyamatos fejlődése, fejlesztése.

Amennyiben szeretné bevezetni, és üzemeltetni (akár tanúsíttatni) a szabványos munkahelyi egészségvédelmi és biztonságirányítás rendszerét, és ennek kapcsán tanácsra lenne szüksége, ajánlatkérőjét elküldheti a Kapcsolat menüpont alatt, illetve az itt megadott telefonszámon szakértő kollégánk szíves rendelkezésére áll.